Over Rinske

Eigenzinnig, puur maar vooral heel krachtig.

Vier het leven

 

Als ontwerper laat ik mij graag inspireren door het leven. Het leven te vieren in zijn puurste vorm. Tijdens mijn momenten van rust in de natuur ontstaan de mooiste ideeën. Elk kwalitatief hoogwaardig ontwerp is met passie en zorgvuldigheid vervaardigd uit rijke materialen verfijnd tot in detail waarbij functionaliteit en creativiteit samensmelten.

Je wil het aanraken en het spreek tot de verbeelding. Mijn designs zijn vernieuwend, tijdloos en inspirerend. Ieder design met een eigen verhaal wat zorgt voor dat eigenzinnige karakter binnen elke ruimte. Verschillende werelden die elkaar ontmoeten en met elkaar verbinden. Designs die je interieur pas echt omarmen.

Unieke meubelstukken die je nooit meer uit huis plaatst. Meubel objecten die nooit meer uit de familie gaan. De meubel objecten zijn eclectisch. Het idee achter de designs zijn zo goed dat het hun waarde behoud door de jaren.

Geluk zit in de eenvoud van het leven

 

Rinske Laurentius geboren in Helden. Als kleindochter van een kunstenaar groeide ze op in een inspirerende omgeving. Na een prachtige carrière in de kapperswereld is zij haar grenzeloze creativiteit en gedrevenheid verder gaan ontwikkelen.

Ze volgde een studie vormgeving in Eindhoven, ging meer kennis op doen over materialen en zocht de juiste partners om mee samen te werken. Kort daarna realiseert ze haar showroom in het ETC in Culemborg en al snel worden de unieke ontwerpen van Rinske opgemerkt in de designwereld. Een nieuw gezicht met een bijzonder talent!

Inmiddels is Rinske Laurentius een toonaangevende designer. Ze is eigenzinnig, enthousiast en streeft naar werken op het allerhoogste niveau, dat is haar droom en ambitie! Naast het ontwerpen is Rinske een echte levensgenieter. Ze is graag met haar gezin, familie en vrienden. Ze houdt van koken, reizen, tradities en geniet van de natuur en haar schoonheid.

Rinske Laurentius

Rinske Laurentius ontwerpt unieke, eigenzinnige high-end objecten die met passie en zorgvuldigheid vervaardigd zijn uit de meest duurzame materialen verfijnd tot in detail, waarbij functionaliteit en creativiteit samensmelten.