Naima collectie

De Naima likeurtafel is hèt ultieme interieurobject waarmee u samen met vrienden en familie kunt proosten op het leven.

—  Rinske Laurentius  —

Het karakter van Naima

 

Elke Naima likeurtafel wordt door Rinske ontworpen met een eigen karakter, afgestemd op uw persoonlijke smaak en interieur. Tijdens een persoonlijk gesprek brengt Rinske uw wensen in kaart: kleuren, materialen en structuren spelen hierbij een belangrijke rol.

Proost op het leven met de Naima likeurtafel. Deze tafel vertaalt karakteristiek design met puur vakmanschap in een elegant silhouet; een lust voor het oog in elk stijlvol interieur.

Hedendaagse allure

 

Elke likeurtafel weerspiegelt klasse en comfort met oog voor hedendaagse allure. De fijne ranke poten plaatsen de stolp op een bijzonder voetstuk. Door een verfijnde selectie in materialen, structuren en kleuren creëert Rinske Laurentius likeurtafels met ieder een eigen uniek karakter. De stolp is voorzien van een soft close sluiting.

Rinske Laurentius

Rinske Laurentius ontwerpt unieke, eigenzinnige high-end objecten die met passie en zorgvuldigheid vervaardigd zijn uit de meest duurzame materialen verfijnd tot in detail, waarbij functionaliteit en creativiteit samensmelten.